Fönsterputs Lerum

Ser världen utanför fönstret grå ut? Skyll inte på världen – Skaffa professionell fönsterputs i Lerum idag!

fönsterputs Lerum

Vi ser alltid till att ha tydlig dialog med alla kunder, både innan, under och efter arbetet.

professionell fönsterputsning i Lerum

Det finns lika många anledningar till att ta hjälp av professionell fönsterputs i Lerum som det finns fönster. Genom att regelbundet se till att ens fönster hålls rena och fina kan tillvaron kännas ljusare. Inte enbart för att ljusinsläppet underlättas, utan också för att renlighet förhöjer upplevelsen av tillvaron.
Anpassad service
Vi är lyhörda och anpassar vår fönsterputsning utefter våra kunders behov.
Konkurrenskraftigt pris
Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa fönsterputs till ett konkurrenskraftigt pris.
God kommunikation
Vi ser alltid till att ha tydlig dialog med alla kunder, både innan, under och efter arbetet.

Dodel Clean

I Lerum finns många fönster. Många av dessa putsas av proffsen på Dodel Clean i Lerum. Vi är stolta över att utförare av fönsterputs i Lerum för alla. Våra tjänster riktar sig till såväl privatpersoner som företag, föreningar och andra organisationer. Var det än finns behov av fönsterputs i Lerum så står vi redo med vår utrustning.

Behöver du hjälp med fönsterputsning?

Vår verksamhet

Under åren som verksamma inom fönsterputs i Lerum har vi byggt upp en organisation som vilar på kvalitet. Kvalitet när det gäller såväl utförande av själva arbetet men inom andra delar av företaget. Dodel Clean är:

kunskap

År i branschen betyder kunskap, och vi har gått om båda två. Vårt team besitter sällsynt stor kunskap inom fönsterputs i Lerum. Våra arbeten kan därför utföras snabbt och effektivt men ändå med bästa möjliga resultat. Detta har gjort oss till en av Lerums mest anlitade firmor inom fönsterputs.

miljötänk

Vi vet att man kan bedriva professionell fönsterputs i Lerum utan att planeten måste betala för det. Vi gör det nämligen på Dodel Clean varje dag. Inom vår bransch ställs ständigt nya krav på verksamma företag om att man följer miljöriktlinjer. Detta är något som vi ser som mycket positivt. Vi strävar alltid efter att de material vi använder oss av för fönsterputs i Lerum är klimatsmarta.

variation

Varje år hjälper vi mängder av människor i staden med omnejd att få rena fönster. Vår fönsterputs i Lerum riktar sig såväl till privatpersoner och privata bostäder som företag och organisationer. Vi antar alla arbeten som våra kunder ber oss om. Detta oavsett om uppdraget är av mindre eller större skala.

kunddialog

Som kund hos oss på Dodel Clean kan du alltid räkna med att nå oss enkelt. Vi svarar snabbt på eventuella frågor och funderingar som kan uppstå. Vi ser dessutom till att alltid leverera tydlig information. Detta gäller såväl information om kostnader som omfattning av arbetet.

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss för gällande våra tjänster?

3_Kvadrat@2x

Så går det till!

Undrar du hur du kan få hjälp med professionell fönsterputs i Lerum från oss? Ingenting kunde vara enklare!

Det första du gör är att söka kontakt med oss och berätta om dina fönsterputs-behov. Ring eller maila oss för att ta del av en offert där all relevant information framgår. När offerten är spikad och villkoren bestämda kan arbetet dra igång. Puts-planen utvecklas utefter informationen om hur dina behov av fönsterputs i Lerum ser ut. Med önskat intervall kommer personal från vårt team på besök och ser till att dina fönster hålls rena. Du kan också välja att boka oss för fönsterputs i Lerum vid ett enskilt tillfälle. Det vanligaste är att boka regelbunden putsning, men vi anpassar oss!

Fönsterputs i Lerum och RUT-avdrag

Rengöring, Underhåll och Tvätt – RUT – är ett avdrag som uppkom för ett antal år sedan. Avdraget innebär att man, som privatperson och kund av städtjänster av olika slag, kan göra ett skatteavdrag. Fönsterputs i Lerum är en av de tjänster som ingår i RUT-avdraget. När du blir kund hos oss och vill nyttja avdraget kan du njuta av att hela 50% av arbetskostnaden dras av.

Hur?

Av alla enkla saker som man kan ägna sig åt så är ansökan om RUT-avdrag en av de allra enklaste. När du tar hjälp av oss för fönsterputs i Lerum sköter vi dessutom allt som rör ansökan. Detta innebär att du, som kund, inte behöver lyfta ett finger. I samband med att du meddelar oss att du vill nyttja avdraget skickar vi alla relevanta papper till Skatteverket. Om alla villkor för att ta del av avdraget är på plats kommer inga problem uppstå.

Krav för RUT

Du kanske undrar om det ställs några särskilda krav på dig som privatperson för att ta del av RUT. Det gör det nämligen. För att ta del av RUT-avdraget krävs det att arbetet som vi på Dodel Clean utför sker i din privata bostad alternativt sommarhus. Något som också är en förutsättning är förstås att du har betalat in tillräckligt med skatt för att den ska kunna dras bort. Detta är i regel inga problem för någon som sköter sina skatteinbetalningar på ett korrekt sätt!

kontakta oss!

Du är nu ett samtal bort från att ta del av den bästa fönsterputsen i Lerum, och du har väntat färdigt. Slå en signal eller skicka ett mail till oss på Dodel Clean för att ta del av en gratis offert idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.